12.03.2013

10 MART 2013 BORA NIN 2. DOĞUMGÜNÜ

Bora nın hayatımıza girdiği günden bu yana 2, geçtiğimiz doğumgününden bir yıl daha geride kaldı yine. O bir yılda neler oldu:

-Bora ve meme ikilisi yollarına ayrı ayrı devam ediyor.
-Gündüz uykuları tek uyku haline döndü.
-Artık öğle ve gece uykularını kendi uyuyor. Klasik uyku ritüellerimiz oluştu. Pijama giymece, öpüşüp koklaşmaca, yatağına yatınca tüm uyku arkadaşlarının yoklamasını almaca, eksik varsa her nerede ise mutlaka bulup yatağa koymaca. O yatağında ben başucunda bir kaç dakika günün muhasebesini yapıp :D sohbet etmece. İyi geceler öpücüğü ve kuhhhh (kendi tabiriyle)
-Geceleri deliksiz uyuyor.
-Koltuktan ve daha yüksek yerlerden zıplayıp atlayabiliyor.
-2-3 kere bizi korkutacak şekilde düşmeler, çarpmalar ve minik kanamalı sıyrıklarımız oldu.
-Yaz mevsimini genel olarak bacakları mor beneklerle geçirdi.
-Sivrisinek alerjisi olduğunu öğrendik.
-Kelime dağarcığı oldukça genişledi. İhtiyaçlarını talep edebiliyor. Her gün bir kelime öğreniyor/öğrenmeye çalışıyor.
-Kendisinden bahsedecekse "Bora" demek yerine "Baylo" diyor :)
-Tam anlamıyla 2 yaş sendromunu eksiksiz yaşıyoruz. Ben-merkezci bir dönemde şu sıralar. Kendini yere atmaca,ağlamaca, tepinmece ve bağırmak favorileri arasında :S
-Sosyal ve sevgi dolu. Sabahları uyandığında ve akşamları uyumadan önce anne ve babayla uzun uzun ballanma seremonileri mevcut. Sarılmak, öpmek, öptürmek ve gıdıklanmak sevdiklerinden. Favorisi ayaklarını burnumuza uzatıp koklatmak. Biz de kokudan düşüp bayıldığımızda :P kahkahalar atmak.
-8 parçalı, 9 parçalı puzzle ları rahatlıkla yapabiliyor.  Boya yapmayı, suyla oynamayı ve peluş hayvanları seviyor. Son alt aydır gözdeleri safari hayvanları ve dinozorlar.

Gelelim doğumgünü kutlamasına;

10 Mart.. Gün geldi çattı. Oğluşum 2 yaşına girecek. Bu yıl ilk doğumgününde yaptığımız gibi büyük bir parti istemedik. Geçtiğimiz günler yaşadığımız ailevi sağlık sorunları sebebiyle ileriye dönük plan yapmaktan çekinir olmuştum. O yüzden enn yakınlarımla evde minik bir parti daha iyi göründü gözümüze...

Evin süslemeleri için http://keyfekedersaatlerim.blogspot.com/  çok sevgili Pınar ablamın sitesinden yardım aldım. Aslan teması çok eğlenceliydi. Pastamız ve kurabiyelerimiz yine geçen yıl ki gibi http://www.misspastam.com/ çok sevgili Aylin Hn tarafından hazırlandı. Çokça övgü aldılar.

Çok sevdiğimiz dostlarımız ve kızkardeşlerim de katılınca çok eğlenceli saatler geçirdik hep beraber. Tabi ki yine en çok çocuklarımız eğlendi. Uzun söze gerek yok.


"Güzel oğlum, iyi ki hayatımıza geldin. İyi ki bizleri anne-baban seçtin. Sana kavuştuğumuz için, senle dolu dolu geçen 2 yıl için çok teşekkür ederiz. Nice doğumgünlerini hep sevinçle sarmaş dolaş hep beraber sağlıkla, keyifle kucaklayalım. Çok yaşlar gör. Çok sağlıklı ol. Mutlu ol. Sev, sevil. Saygı duy, sana duyulmasını sağla. Hep istediğin şeyi yap, yaparken de başarıyla yerine getir. Ve yaptığın herşey maddi, manevi seni hep tatmin etsin. Anne-babanın aşkından daha da büyük daha güzel bir aşk yaşa, anne baban çok aşık birbirine ve çok seviyor, en az bizim kadar mutlu ol :) :) mutlu ol her zaman, güzel, sevimli, mutlu ve huzurlu bir yuvan ve ailen olsun. Ve oğlum; anneciğin seni hiç bir karşılık beklemeden hep sevecek, bunu sakın unutma emi anneciğim? Doğduğun ilk an yaşadığım duygu hiç değişmedi, katlanarak arttı. Güzel gülüşüne ömrümü veririm anneciğim :) Seni çok seviyorum, mutlu yıllar oğlum"

Sizleri doğumgünü partimizden bir kare ile başbaşa bırakıyorum. Hepinize sevgiler, sağlıklı ve keyfili günler.

Sevgiler;İnciBora

















1 yorum:

Adsız dedi ki...

ALSEVGİLİ BORA'CIĞIM Ben seni çok seviyorum.İyiki doğdun. Canım benim.SENİ ÇOK SEVİYORUM.