20.11.2012

Misafir hediyesi... Serap a sevgilerle :)

Biraz önce sevdiğim bir arkadaşıma çaya davetli olduğumuzu öğrendim. Eee eli boş gitmek olmaz, sürekli gündüzleri kahve içsek te birlikte; akşam çayı daha resmi geldi :)

Elimden kek, börek, pasta, poğaça gelmediğinden hemen bişey almam gerekliydi. Fakat hava kararmıştı ve Bora evden çıkmak istemedi. Ben de bugün öğlen kendime yaptığım peçeteliğin lacivertini arkadaşım için yaptım, paketledim bile. :) Sizlere de farklılık olsun diye yayınlayayım istedim. Severek kullanacağını umuyorum. :)


10 dk. da neler yapabilirsiniz?

Eminim :) cevabınız çoktur, kahve içerim, duş alırım, uzanırım, dinlenirim.. İnanın aynıları benim için de geçerli.. Fakat bugün tüm bunları yapmaya vakit bulunca kalan 10 dakikada neler yapabilirim fikriyle yine elime keçelerimi aldım ve bir peçetelik yaptım. :) bakalım beğenecek misiniz? sırada bardak altlıklarım var, onlar da bir dahaki dinlence saatimde ;)

görüşmek üzere...


Not: üzerindeki kalp süsleri azıcık silikonla yapıştırdım, dalları sadece yuvalara yerleştirdim. Zaman geçtikçe çıkartıp yeni değişikler yapabilirsiniz)