1.08.2012

16 aylık oğulla hazırlıksız yaz tatili :)

Wuhuuu, oğlum 16 ayı bitirmek üzere; "yuh"lar olsun bana ki en son post u 6 aylıkken yazmışım. Anlayın bebe büyütmenin yarattığı yoğunluğu, hele az mızmız, yemekle arası olmayan, 24 saat hiç ara vermeden dolaşacak, koşacak enerjiye sahip, acayip oyuncu minik bir sıpanız varsa ;)

Oğluşum minnak kurabiyem 10 gün sonra 17 aylık olacak :)

Şu an baba-oğul-kutsal anne üçlüsü Bora doğduğundan bu yana planladığımız ve asla asssla gerçekleştiremediğimiz ilk tatilimizdeyiz. Heyecanlıyız,şeniz :)

Hiç araştırmadan, keşifsiz, hazırlıksız, rezervasyonsuz bilmediğimiz yollara düştük. Cümle alem güneye göç edip "beach"lerde uzanırken biz kuzeye serin gün ve gecelere kaçma derdine düştük.

Şu an Ören-Balıkesir den bildiriyorum. Bir bekar ve seyyar satıcıların konakladığı bir çadır camping in de bir bungalow dayız, kapımız kilitlenmiyor, şartlar ağır falan filan... Ama hiç olmadığımız kadar keyifliyiz ailecek...

Bir yaşını,yürümesini, yaşadıklarımızı yakında diğer post larımda anlataıp arayı kapatalım der, zeytin ağaçları arasındaki kontrplak ve sunrtadan yapılmış gıcır gıcır gıcırdayan minik evimize uyumaya giderim, sevgiler... İyi ramazanlar :)

Hiç yorum yok: